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Soup of the day
French onion soup
Mixed house salad
Endives, blue cheese and nuts salad
Ceasar salad
Napoleon of tomato and bocconcini
Goat cheese, tomatoes and endives salad
Grilled chicken and avocado Caprese salad
Duck confit on mesclun salad
Duck terrine
with mango and blueberries
Snails in garlic butter "au gratin"
Warm goat cheese, nuts and honey
Brie melt and fried parsley
Oven baked brie cheese with nuts and raspberry
Grilled calamari with lemon and coriander
Bone marrow done our way
Crab cake and its mayonnaise
Trilogy of mushrooms in puff pastry
Shrimps bistro style
Duck foie gras "au torchon"
and fig chutney
Smoked salmon and its garnish
Snails and blue cheese
in a puff pastry
Served with home made fries and mayonnaise
White wine and shallots, dijonnaise, marinara, roquefort or creamy white wine
Penne with merguez sausage, feta, roasted red pepper and spicy harissa
Penne with grilled chicken and spinach, cream sauce
Tagliatelle aglio olio with duck confit
Tagliatelle with shrimp, parmesan rose sauce
Duck legs confit with orange sauce
served with sweet potatoe mash
Roasted lamb shank served with pasta
Cassoulet de Toulouse (duck & toulouse)
Couscous royal (lamb & merguez)
Grilled Toulouse sausages
N.Y Angus striploin 8oz
choice of bordelaise, fi ve pepper or mushroom sauce
Blood sausage with calvados and apples*
Beef flank steak with shallot sauce
Chicken breast with prosciutto and sage, Chardonnay sauce
Sweetbread Maréchal
Milk fed calf liver with raspberries
Milk fed calf liver with french shallots and balsamic
Yellowfin Tuna, grilled sesame rub and avocado salsa
Shrimps and scallops in a tulip with lobster sauce
Grilled salmon beurre blanc and almonds
Vegetarian tartare
Beef tartare
Salmon tartare
Tuna tartare
Tartare trio (for 2 or 3 pers)
(beef, salmon & tuna)
Tartare duo (choice of beef, salmon, tuna or vegetarian)
Available Tuesday evening after 5pm
French fries
Vegetables
Pasta side
Mason pot desserts
White chocolate crème brûlée
Chocolate cake
Apple pie à la mode
Cheese cake
Sherbet medley
Chocolate profiteroles
Choice of local and imported cheeses
2 choices
3 choices
Potage du jour
ou
Salade du jour
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Salade au saumon cajun
Burger de bœuf 'Angus aux échalotes sautées, servi avec frites maison
Pates du jour
Plat du chef
Demi tartare aux choix, accompagné de frites ou salade maison
Risotto aux saucisses merguez et aux deux champignons
Poisson frais du jour
Bavette de bœuf Angus grillée, sauce à la crème de champignon et bacon
*****
Café ou thé
*****
Choix de dessert en pots mason (extra 5$)
Potage du jour
ou
Salade du marché
*****
Spaghetti aux boulettes de viande, sauce napolitaine (gratiné xtra 2.50$)
Risotto aux saucisses merguez et aux deux champignons
Duo de brochettes aux crevettes et poulet, sauce tzatzíki maison
Filet d'aiglefin poêlé, sauce à la mangue
Duo de tartares au choix, accompagné dun panaché de laitue
Bavette de bœuf Angus grillée, sauce à la crème de champignon et bacon
*****
Café, thé ou tisane
*****
Choix de dessert en pots mason (extra 5$)
Vidal Fleury, Côtes du Rhône, France
Domaine Lafage, Languedoc-Roussillon, France
Château Pey la Tour, Bordeaux supérieur, France
Nipozzano Reserva, Chianti Ruffino, Italie
Pasqua, Valpolicella Ripâsso Superiore, Italie
Batasiolo, Barolo, Italie
Sebastiani, Cabernet Sauvignon, Etats-Unis
Secret Cellars, Pinot Noir, Etats-Unis
Ijalba Reserva, Espagne
Peter Lehmann, Shiraz, Austalie
Mouton cadet, Bordeaux, France
Santa Margherita, Pinot Grigio, Italie
Joel Gott, Sauvignon Blanc, Etats-Unis
Trimbach, Riesling, France
Chateau de Maligny, Chablis, France
Roseline, Côtes de Provence, Rosé, France
(for groups of 8 or more)
Soup of the day
or
Salad of the day
or
Trilogy of mushrooms in puff pastry
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Your 5 choices among the following main courses:
Pasta of the day
Choice of mussels
(white wine & shallots, dijonnaise, marinara or creamy white wine)
Chicken breast with prosciutto and sage, Chardonnay sauce
Blood sausage with calvados and apples
Duck leg confit with orange sauce
Grilled salmon, beurre blanc and almonds
Fresh fish filet of the day
Roasted lamb shank, Mediterranean sauce
Duo of beef and salmon tartars, accompanied by a fine lettuce salad
Scallop and shrimp tulip, lobster sauce
Grilled beef flank steak, sauce of the day
8 oz Strip loin steak
(choice of bordelaise, 5 pepper or mushroom sauce)
Coffe, tea or infusion
Choice of mason pot desserts
Faites votre choix :
Mousse de saumon fumé
Bruschetta
Rouleau de printemps sauce aigre douce
Mini boulette de viande
Saucisses de Toulouse à la moutarde de dijon
Mini quiches au fromage
Crudités de légume
Fromage bleu et raisin
Bouchette d'avocat
Bouchées sucrées
Faites votre choix
Tartare de boeuf
Tartare de saumon
Crevettes a l'ail gratinee
Boulette de poulet au harissa et yaourt
Toast au fromage de chevre et confiture au framboise
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Jai commandé les croquettes de crabes en entrée: Je nai pas été impressionnée. Ça ressemblait à une recette familiale de semaine. Correct...sans plus. Jai commandé 1/2 portion de tartare de saumon en plat principal: Le tartare est présenté sans assaisonnements et les condiments sont à côté. Il faut faire le mélange soit même. Je ne fais pas de tartare à la maison, cest pourquoi jaime le commander quand je vais au Resto. Jai été déçue. Jaimerai souligner que le service était excellent.
La fille a l'accueil n’est pas vraiment pas fait pour ce métier , rarement a-t-on vu un manque de professionnalisme .l'ambiance était OK sans plus , la bavette de boeuf était immangeable et le service était mauvais tout comme leur crème brulée , le seul point positif était leur galette de crabe et le vin qu’on buvait pour masquer le gout de la nourriture
Disappointed with the food.
Vous recherchez un endroit pour manger un bon steak frites, alors optez pour le tire-bouchon...parole de connaisseurs vous serez bien servi.! et que dire des vins qui sont au prix de la saq raison de plus pour réserver
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This Parisian bistro is open for lunch and dinner on weekdays and for dinner on Saturday and Sunday, and its specialty is tartare. Their menu also includes typically French dishes like warm goat cheese, onion soup, duck confit, snails, mussels, cassoulet, and boudin noir, for you to enjoy in their dining room while admiring an image of the Eiffel Tower, or outdoors on the terrace. You can also reserve a private room for your event. Notably, they sell their wine at SAQ prices.
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